Domov | Novice
04.04.2013

Donacija tabličnega računalnika Reševalni postaji Ljubljana

Prava informacija v pravem času lahko reši tudi človeško življenje.

Na Reševalni postaji UKC Ljubljana so konec marca prevzeli robustni tablični računalnik Duo Touch II  z nosilcem za vozilo proizvajalca General Dynamics Itronix, s katerim bodo pomembno nadgradili obstoječi sistem. Z novo informacijsko tehnologijo bo opremljen en avto več.

»Kot dolgoletni dobavitelj UKC Reševalne službe Ljubljane smo se odločili, da za potrebe mobilnega dostopa do podatkov podarimo komplet tabličnega računalnik vključno z nosilcem. Verjamemo, da bo v današnjih težkih časih, ko ni denarja za najnujnejšo opremo, ta donacija pripomogla k bolj učinkovitem opravljanju dela reševalcev na terenu. Zavedamo se, da je prava informacija v pravem času lahko reši tudi človeško življenje,« je povedal tehnični direktor Uroš Rovtar, podjetje Infotim Ržišnik Perc, d.o.o.
Oprema, ki smo jo podarili, je robustni tablični računalnik Duo Touch II  z nosilcem za vozilo proizvajalca General Dynamics Itronix. Duo Touch II je robustna tablica s karakteristikami, ki kljubujejo vremenskim situacijam zato je odličen za delo na terenu. Reševalna postaja UKC Ljubljana  v svojih reševalnih vozilih že nekaj let uspešno  uporablja robustne tablice Duo Touch II s katerimi se podatki o bolniku prenašajo v elektronski obliki med dispečerskim centrom, reševalcem in nekaterimi enotami UKC Ljubljana.

Naše rešitve združujejo robustno računalniško opremo in namensko programsko opremo in so uporabne na terenu, v vozilu in v pisarni. Med drugimi smo v zadnjem času opremi tako Ministrstvo za obrambo, Policijo, Gasilsko brigado Ljubljano in mnoge druge zadovoljne uporabnike za katere je dostop do informacij kjerkoli in kadarkoli ključnega pomena.

donacija robutne tablice DuoTouch

<< nazaj