Domov | ROČNI TERMINALI

ROČNI TERMINALI


Radix

Podjetje RADIX je vodilno na področju kritičnega mobilnega dela. Podjetje proizvaja robustne, bogato opremljene ročne terminale in tiskalnike, ki so enostavni za uporabo. Produkti so usmerjeni predvsem v področje mestnih redarskih služb. Radixovi ročni terminali so edinstveni v podpori široke dodatne opreme, ki omogoča izgradnjo modernih rešitev za mobilno podporo redarskih služb. Podjetje proizvaja mobilno opremo že več kot 30 let. Veliko državnih in privatnih organizacij po svetu uporablja ročne terminale za upravljanje cestnega parkiranja.

Več... 

Produkti:

Radix FW900
Radix FW950


Hand Held

Hand Held Products je eno vodilnih podjetij, ki proizvaja več vrst ročnih terminalov in izdeluje rešitve za zbiranje podatkov in komunikacije.

Več... 

Produkt:

Dolphin 7600
Dolphin 9900

Psion

Psion Teklogix je svetovni ponudnik rešitev za prenosne računalnike in brezžične podatkovne baze.
Več... 

Produkt:

Psion Workabout Pro S 

Eurotech

Eurotech je vodilno mednarodno podjetje, ki največ pozornosti namenja raziskavam in razvoju najnovejših tehnologij z namenom izboljšati vsakdanje življenje, da je le to enostavnejše in varnejše.
Več... 

Produkt:

PCN 1001 Passenger Counter 
Zypad WR 1100
Zypad WL 11XX

Referenčne stranke:

Mestna občina Celje, Mestna občina Koper, Mestna občina Ljubljana, Mestna občina Maribor, Mestna občina Novo mesto,Občina Bled, Občina Bohinj, Občina Izola, Občina Postojna,Občina Radovljica, Občina Vrhnika, Občina Tržič, ...